Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Dynastar - alpint og freeride skiutstyr

 

I 1963 ble lidenskapen født i Europas høyeste fødested: Chamonix Mont-Blanc. Den lidenskapen har vokst med hver nedstigning og med alle konkurranser. Det har formet Dynastar og smidd deres tankegang. Å leve og puste denne lidenskapen er den eneste måten å virkelig forstå det på.

Sallanches er den eneste franske skifabrikken. Dynastar har som mål å bli den mest populære merkevaren for høy fjellsport, freeride, eventyr og skitur-fanatikere, mens de fortsatt er holder seg til sin banebrytende karakter. De utvikler inspirerte, innovative løsninger for å møte kravene til de mest utfordrende fjellene i verden. Deres hengivenhet til skiløpere gjør at de presser seg til å vie omhyggelig oppmerksomhet til alle detaljer.

Chamonix er base camp for Dynastar, og deres inspirasjon. Chamonix er utgangspunktet for de mest ærefrykt inspirerende eventyrene som presser deg til å overgå dine egne grenser og gjør at du trives i jakten på de mest legendariske toppene. Dynastar sine høyytelsesprodukter er fremdeles designet og testet i Chamonix. Og vi sier som Dynastar: Fjellene gjør oss sterkere. • Bilde av DYNASTAR VERTICAL EAGLE LETT TOPPTURPAKKE
  Tilbud
  19.196,-8.999,-
 • Bilde av DYNASTAR INTENSE 10 WOMAN 18/19
  Tilbud
  5.999,-2.999,-
 • Bilde av DYNASTAR TOPPTURPAKKE DAME
  Tilbud
  13.646,-7.999,-
 • Bilde av DYNASTAR TOPPTURPAKKE HERRE
  Tilbud
  13.646,-7.999,-
Viser 1 til 4 (av 4 produkter)