Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Ledige stillinger

Heltidsstilling hos Intersport Beitostølen

Intersport Beitostølen søker motebevisst og positiv person med hjerte for salg og god kundeservice. Vi søker etter deg som er effektiv og selvstending, løsningsorientert og pålitelig, ryddig og strukturert, og viktigst av alt, hyggelig.

Arbeidsoppgaver: Sørge for at kundene får en optimal handleopplevelse gjennom god produktkunnskap og en positiv innstilling. Bidra til at butikken til enhver tid er ryddig og oversiktlig. Gjøre innkjøp og vareplassering.

Vi kan tilby: En allsidig arbeidsdag med stor innflytelse på egne oppgaver. En arbeidsplass med mange muligheter,  gode kolleger og godt arbedsmiljø i Norges råeste sportsforretning.

Høres dette ut som noe for deg, send søknad med CV til andreas@fjellkjeden.no 

 

Daglig leder Intersport Vaset

Intersport Vaset søker ny daglig leder lidenskapelig opptatt av salg og service. Vi søker etter deg som er effektiv og selvstendig, positiv og løsningsorientert, ryddig og strukturert, og du liker å jobbe med budsjett, tall og har konkurranseinstinkt. Du liker å ta i et tak, og det er en absolutt fordel med interesse innen sport, men viktigst av alt, du er hyggelig.

Arbeidsoppgaver: Du skal være butikkens ansikt utad og møter kunden med engasjement og god veiledning som vitner om god produktkunnskap, bidra til at butikken til enhver tid er ryddig og oversiktelig samt når sine budsjetter og mål, og sørge for at kundene får en optimal handleopplevelse

Vi kan tilby: En utfordrende stilling med stor innflytelse på egen arbeidshverdag, en spennende arbeidsplass med gode arbeidskollegaer, og et variert og godt arbeidsmiljø.

Høres dette spennende ut, ta kontakt med andreas@fjellkjeden.no