Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Devold of Norway - høykvalitets ullprodukter

Året var 1853, stedet den værharde vestnorske kystlinjen. Full av optimisme kom den nyutdannede industrimannen Ole Andreas Devold hjem til Ålesund fra Tyskland. Devold hadde med seg topp moderne mekanisk strikkeutstyr og håpet å selge produktene sine — strikket ullundertøy, votter til fiskerne, og den tradisjonelle norske rødlua; et festplagg som også ble brukt på søndager. Etter 15 år drev Ole Andreas Devold solid handel, og et par tiår senere eide den tyskutdannete vestlendingen en av de største tekstilfabrikkene i Norge. 

Ole Andreas Devold forstod tidlig at en kombinasjon av kvalitet og nytenking var viktig for enhver vellykket bedrift. Den røde tråden i suksesshistorien om ullbedriften Devold har derfor nettopp vært innovasjon.

I flere generasjoner, både til sjøs og på land, har Devold utstyrt kjente polfarere og hardtarbeidende fiskere med ullprodukter. Siden 1960-årene har flere titalls norske og utenlandske ekspedisjoner brukt Devold. Ullklærne har beskyttet alt fra svette panner til frosne tær, både på Nordpolen og Sørpolen. 

Devold of Norway er et av verdens eldste outdoor-varemerker og lager høykvalitets ullprodukter for friluftsfolk, eventyrere og profesjonelle som jobber i krevende omgivelser.

1
Viser 1 til 15 (av 15 produkter)